De superfood van toen!

Met ons authentieke concept Rookvis verzorgen wij op locatie het bereiden of het specifieke roken van vis, de superfood van toen!
In een sfeervolle ambiance brengen wij de jarenoude oude ambacht tot leven. Beleef het roken van o.a. zalm, paling of makreel!
In onze rookkasten bereiden we de verse vis op authentieke wijze volgens Spakenburgs recept. Leuk om te zien en bijzonder lekker om te proeven!

Geef uw feest een extra dimensie en smaaksensatie met de aanwezigheid van Rookvis. Naast particuliere feesten is het concept van Rookvis ook geschikt voor bedrijfsfeesten en grote of kleine evenementen, zoals markten, braderieën en festivals. Naast het roken is het ook mogelijk dat we vis bakken en serveren aan uw gasten. Lees meer

Afhankelijk van de beschikbare ruimte op de locatie zorgen wij voor een bij uw feest passende sfeervolle ambiance met rookkast(en), luxe uitgiftekraam of -wagen en enthousiast personeel. Vers gerookt, ‘uit het handje’ of in combinatie met heerlijke broodjes is de vis te consumeren. Lees meer